Een workshop, training of lezing op maat

Luminessenz verzorgt dynamische, inspirerende workshops, trainingen en lezingen voor bedrijven, allemaal op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en (zelf)leiderschap.

De nadruk ligt steeds op hoe je vanuit een ruimer, holistisch perspectief je werk en leven vorm kan geven, onder andere door intuïtieve en spirituele kennis hierin te verweven. Maar dan wel op een aardse manier. Want daarmee kun je pas echt op een hoger niveau gaan (co-)creëren - niet alleen als individu of team, maar ook als bedrijf!

Of je nu voor een workshop, training of lezing wil kiezen: er is altijd sprake van maatwerk, zodat het specifieke programma optimaal is toegerust op jullie wensen en behoeften als werkgever. 

In principe is er geen beperking wat betreft de groepsgrootte, aangezien ik zowel kleine als grote groepen bedien. De locatie van de workshop/training/lezing kan zowel in-company als extern zijn.

 

Een voorbeeld van een zakelijke klant die jullie voorging:

Een dagworkshop omtrent Purpose en het opstellen van persoonlijke Mission statements 

voor 95 deelnemers, in opdracht van EY

 

Naast workshops, trainingen en lezingen verzorg ik ook individuele coaching in opdracht van werkgevers. Tot mijn klantenkring behoren zowel verschillende financiële en overheidsinstellingen als NGO´s.

Hebben jullie vragen? Of wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan via deze wegen!

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English