Ontdek jouw Zinderende Zielsmissie

Jij bent hier niet voor niets, jij hebt hier iets te doen ....

 

Voel jij ook het verlangen om iets wezenlijks bij te dragen aan de wereld, om van (grotere) betekenis te zijn? En zou je zelf ook zo graag meer voldoening, geluk en levensvreugde willen ervaren? Maar worstel je met het WAT en hoe dan? Lees dan verder, want je bent zeker niet alleen!

Het zijn grote vragen die de mens al sinds jaar en dag bezighouden: Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat is mijn ´toegevoegde waarde´, mijn plek in de wereld? En wat wil ik nu eigenlijk écht? 
Maar waar niet veel mensen zich bewust van zijn is dat op die vragen ook echt een eenduidig antwoord  te geven is! En dat antwoord komt in de vorm van je zielsmissie. 

Jouw zielsmissie vormt de ´missing link´, de ontbrekende schakel in je leven. Het is bovendien het ultieme kompas. En wanneer jij daar eenmaal mee gaat uitlijnen, zal alles je ten deel vallen waar je nu zo naar verlangt (ja, echt!)

Waarom heb ik dit programma ´Ontdek jouw Zinderende Zielsmissie´ genoemd? Omdat het zo exciting is om jouw eigen missie te ontdekken!! En ook nog eens heel empowerend, omdat je in contact komt met je eigen krachtige en prachtige potentieel.

 

Tast je in het duister? Stap in het licht van je zielsmissie!

Maar hoe kom je er nu achter wat jouw missie is? Want dat is natuurlijk de hamvraag .... Wat ik vaak zie is dat dit óf te simpel óf te ingewikkeld wordt gemaakt. En nog veel vaker blijft het vaag, waardoor je er uiteindelijk nog niet zoveel mee kunt :-(

Daarom heb ik mijn eigen methode ontwikkeld, die er gegarandeerd voor gaat zorgen dat jij jouw zielsmissie ont-dekt. Deze heldere methode is niet alleen doeltreffend en praktisch, maar ook nog eens heel leuk om mee aan de slag te gaan! Je zult merken dat alle puzzelstukjes op hun plaats gaan vallen – eindelijk.

 

 

Dit - en meer - kun je verwachten:

Wat levert deelname aan mijn (online) zielsmissie programma jou allemaal op? Ik ga nu nog niet teveel verklappen over de precieze onderdelen en modules, maar kort samengevat kun je hierop rekenen na afloop:

 • Je hebt gedegen inzicht in wie jij bent en wat nu precies jouw magie is
 • Je ervaart veel meer positieve energie, inspiratie en levenslust
 • Je hebt helder wat jouw zielsmissie is en wat je mag gaan doen - en bovendien help ik je ook nog een stukje op weg
 • Je voelt je weer verbonden met je eigen kracht én met het grotere geheel
 • Je merkt dat je meer zelfvertrouwen hebt dan voorheen
 • Je hebt een duidelijk gevoel van richting gekregen, waardoor het makkelijker is om doelen te stellen en keuzes te maken
 • Je hebt geleerd om je eigen wijsheid en intuïtie aan te spreken
 • Je kunt eindelijk van innerlijke rust genieten, doordat alles nu op zijn plek is gevallen
 • Er dienen zich als vanzelf nieuwe kansen en mogelijkheden aan - het stroomt weer!

 

Dit is wat andere klanten zeggen over het Zielsmissie programma:

´geweldig, echt een topprogramma!´  -  ´het heeft me heel veel inzicht gegeven, zowel in mezelf als in mijn zielsmissie´  -  ´heel erg leerzaam´  -  ´ik heb een nieuw soort rust gevonden´   -   ´inhoudelijk is het programma heel goed en heel mooi opgebouwd, met een prachtige flow tussen de verschillende modules´   -   ´het zit steengoed in elkaar´   -  ´een 9 op een schaal van 1 tot 9´  -  ´de prijs is heel aantrekkelijk voor zo´n compleet programma´  -  ´absoluut aan te raden!´

 

En dit ontvang je allemaal:

 • Een welkomstvideo
 • 8 modules die samen een compleet en perfect op elkaar afgestemd geheel vormen: 2 inspirerende audio modules en 6 modules met verhelderende vragen, oefeningen en opdrachten
 • Een krachtige, sprookjesachtige visualisatie
 • Een persoonlijke Zielsmissie Feedback Sessie, inclusief mini-reading van mij
 • Een Vraag & Antwoord (Q&A) mogelijkheid, waarin je al jouw vragen direct aan mij kunt stellen
 • Regelmatige check-ins om te kijken hoe het gaat en waar je tegenaan loopt
 • Allerlei praktische tools & tips - inclusief hoe nu verder en hoe eventuele belemmeringen te tackelen
 • Continue online toegang tot alle inhoud, tot en met een maand na afloop van het programma

 

 

Praktische info

De totale doorlooptijd van het programma is 5 weken. En aangezien dit een online programma is, kun je starten wanneer jij maar wil!

Jouw investering is: 295 euro (incl. BTW)

Wil jij jouw leven en sense of purpose  graag naar een hoger plan tillen? Top!! Meld je dan nu aan. Ik kijk ernaar uit om met je aan de slag te gaan!

Jouw ziel wil uiteindelijk maar een ding: dat jij jouw mooie missie tot leven brengt en jouw licht gaat laten schijnen in de wereld!

 

Aanmelden en contact

Hierbij nogmaals het formulier waarmee je je kunt aanmelden voor mijn Zielsmissie programma.

Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@luminessenz.nl

Twijfel je misschien nog ergens over? Dat kan natuurlijk ook. Weet dan dat je altijd even met me kunt sparren om samen te kijken of dit voor jou nu inderdaad de juiste stap is of niet. Het handigste is om me dan even een mailtje te sturen.

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English