Ontdek jouw Zinderende Zielsmissie

Wil jij ook graag leven en werken vanuit jouw missie of purpose?

 

Heb jij je hoofd ook al vaker gebroken over dit soort vragen: Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat is nou mijn doel, mijn ´toegevoegde waarde´, mijn plek in de wereld? Zit ik überhaupt wel op de juiste plek? En wat wil ik nu eigenlijk écht? 
Dat zijn grote vragen - en die vragen kunnen leiden tot een flinke zoektocht! Maar ook tot een hoop frustratie, verwarring, sluimerende onvrede en onrust .... of tot motivatieproblemen en het gevoel dat je ´maar wat doet´ bijvoorbeeld. Herkenbaar? Voor mij ook hoor, destijds!

Gelukkig kan dat alles voortaan tot de verleden tijd gaan behoren :-) Want wist je dat op deze vragen een eenduidig antwoord  te geven is? En dat antwoord komt in de vorm van je zielsmissie, oftewel het hogere doel in jouw leven. Jouw zielsmissie vormt de ´missing link´, de ontbrekende schakel waar je steeds zo naar gezocht hebt. Het is bovendien het ultieme kompas. En wanneer jij daar eenmaal mee gaat uitlijnen, zal alles je ten deel vallen waar je nu zo naar verlangt (ja, echt!!)

 

Hoe zou het zijn als:

 • Je eenmaal jouw eigen zielsmissie kent en weet wat je mag gaan doen - en je bovendien ook nog een stukje op weg wordt geholpen door mij?
 • Je een duidelijk gevoel van richting hebt gekregen, waardoor het makkelijker is om doelen te stellen en keuzes te maken voor jouw leven en werk?
 • Je meer positieve energie, voldoening en levenslust ervaart?
 • Je je weer verbonden kunt voelen met je eigen kracht én met het grotere geheel?
 • Je gedegen inzicht hebt in wie jij (echt) bent en wat nu precies jouw  magie is?
 • Je van (nog) grotere betekenis kan zijn in de wereld, helemaal op jouw eigen manier?
 • Je hebt geleerd om je eigen wijsheid en intuïtie aan te spreken?
 • Je merkt dat je over meer zelfvertrouwen beschikt dan voorheen?
 • Je eindelijk van innerlijke rust kunt genieten, doordat alles nu op zijn plek is gevallen?
 • Nieuwe kansen en mogelijkheden zich als vanzelf aandienen en het weer gaat stromen?

Dit is precies wat deelname aan mijn (online) programma ´Ontdek jouw Zinderende Zielsmissie´ jou oplevert! Waarom het zo heet? Nou, stel je maar eens voor dat je eindelijk die waardevolle schat vindt die al die tijd begraven heeft gelegen :-) Het ontdekken van je eigen missie is niet alleen exciting in zichzelf, je komt ook nog eens in contact met jouw ware en unieke potentieel! Dat potentieel waarvan je (onbewust) altijd hebt gevoeld dat het in jou zat ....

 

Maar hoe dan? En hoe kom ik erachter WAT die missie IS?

 

Precies - dat is de hamvraag! Daar begint het mee. En ook al wordt er tegenwoordig meer gesproken over missies en purpose, met dát vraagstuk en de ontrafeling van jouw persoonlijke zielsmissie kunnen in de praktijk maar weinig mensen je helpen. Terwijl het zo belangrijk is om te weten wat je ten diepste drijft - levensveranderend zelfs! 

Daarom heb ik een eigen heldere methode ontwikkeld, die er ook echt voor gaat zorgen dat jij jouw zielsmissie ont-dekt. Gegarandeerd. Want wat ik vaak heb gezien is dat het óf te simpel óf te ingewikkeld wordt gemaakt .... en nog veel vaker blijft het vaag, waardoor je er uiteindelijk nog niet zoveel mee kunt. Mijn methode is niet alleen doeltreffend en praktisch, maar ook nog eens heel leuk om mee aan de slag te gaan (al ga ik nu natuurlijk nog niet teveel verklappen over de precieze onderdelen en modules!) Je zult merken dat alle puzzelstukjes op hun plaats gaan vallen - eindelijk!

 

 

Dit programma is niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor coaches, leidinggevenden, ondernemers, HR-professionals en dergelijke. Wat je allemaal leert kun je dus niet alleen toepassen op jouw eigen leven, maar ook weer doorgeven aan de mensen met wie jij werkt!

 

Dit is wat andere klanten zeggen over het Zielsmissie programma:

´geweldig, echt een topprogramma!  -  het heeft me heel veel inzicht gegeven, zowel in mezelf als in mijn zielsmissie  -  heel erg leerzaam  -  ik heb een nieuw soort rust gevonden   -   inhoudelijk is het programma heel goed en heel mooi opgebouwd, met een prachtige flow tussen de verschillende modules   -   het zit steengoed in elkaar   -  een 9 op een schaal van 1 tot 9  -  de prijs is heel aantrekkelijk voor zo´n compleet programma  -  absoluut aan te raden!´

 

Wil jij jouw leven en sense of purpose  ook graag naar een hoger plan tillen?

->  Meld je dan nu aan! 

Want weet je wat het is ....

Jouw ziel wil uiteindelijk maar een ding: dat jij die mooie missie tot leven brengt en jouw licht gaat laten schijnen in de wereld

 

Dit ontvang je allemaal:

 • Een welkomstvideo
 • 8 modules die samen een compleet en perfect op elkaar afgestemd geheel vormen: 2 inspirerende audio modules en 6 modules met verhelderende vragen, oefeningen en opdrachten
 • Een krachtige, sprookjesachtige visualisatie
 • Twee individuele sessies, waaronder een Zielsmissie Feedback Sessie mét mini-reading van mij
 • Een Vraag & Antwoord (Q&A) mogelijkheid, waarin je al jouw vragen direct aan mij kunt stellen
 • Regelmatige check-ins om te kijken hoe het gaat en waar je tegenaan loopt
 • Allerlei praktische tools & tips - inclusief hoe nu verder en hoe eventuele belemmeringen te tackelen
 • Continue online toegang tot alle inhoud, tot en met een maand na afloop van het programma

 

 

Praktische info en contact

Je kunt op elk moment starten, wanneer het jou zelf het beste uitkomt! De totale doorlooptijd van het programma is 5 weken.

Jouw investering voor het complete programma, inclusief de 2 individuele sessies, is 500 euro.

Hier kun je het aanmeldformulier vinden. Ik neem na het invullen z.s.m. contact met je op!

Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@luminessenz.nl --> en lees vooral ook even de Veelgestelde Vragen hieronder door. Misschien zit die van jou er ook wel tussen .... Weet ook dat je altijd even met me kunt sparren en we samen kunnen kijken of dit voor jou nu inderdaad de juiste stap is!

 

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd gaat dit me kosten?
Ik geef de inhoud van het programma gefaseerd vrij, dus niet alles in 1x. Je ontvangt ongeveer 2x per week een mailtje van mij. Zo kun je rustig aan de slag met de inhoud van de betreffende module, voor de volgende pas weer aan de beurt is. Reken op een paar uur werk per module. De ervaring leert dat dit prima werkt zo! Bovendien is er in het programma rekening gehouden met eventuele uitloop. Je kunt het dus echt helemaal op jouw eigen tempo doen.

Ik twijfel over het doen van een investering, hoe weet ik of dit het waard is?
Tja, dat kan je zelf natuurlijk alleen achteraf zeggen ;-) Maar wat ik jou op een briefje geef is dat met de inhoud van dit programma hoe dan ook allerlei mooie én duurzame inzichten en resultaten gaan komen! Waar jij de rest van je leven wat aan gaat hebben en waar je dus ook altijd op kan teruggrijpen. Veel van deze (zelf)kennis is namelijk stabiel, als in: vrij onveranderlijk. Een van mijn klanten verwoordde het zo: ´De waarde van de inzichten die ik gekregen heb ligt veel hoger dan de prijs van het programma´. Daarbij is dit ook goedkoper dan een coachtraject bestaande uit losse sessies.

Wat als ik mijn zielsmissie nou (nog steeds) niet vind?
Ik durf te beweren dat dat (vrijwel) onmogelijk is als je mijn programma doorloopt! Daarom geef ik ook de garantie af dat je echt jouw eigen missie ont-dekt, zoals je misschien al hebt gelezen hierboven. Mocht dat uiteindelijk toch anders uitpakken bij jou, dan krijg je van mij je geld terug.

Ik heb al wel een vaag idee over wat mijn zielsmissie zou kunnen zijn en/of in welke richting ik het moet zoeken - heeft het dan nog wel zin om deze cursus te volgen?
Ja, dat heeft zeker zin! In dit programma gaan we stapsgewijs en methodisch te werk om uiteindelijk bij jouw zielsmissie uit te komen. Dan zul je vanzelf kunnen zien of het klopt wat je nu denkt :-) Je gaat jouw missie bovendien ook echt concreet formuleren. Maar we gaan nog veel meer doen in dit programma .... Jouw hele potentieel komt aan bod. Je gaat scherpstellen wie je bent en wat je (echt) wil. Daarbij gaan we zowel de breedte als de diepte in, terwijl we het tegelijkertijd ook lekker praktisch houden. Al met al leer je dus nog zoveel meer over jezelf dan ´alleen´ over je missie!

Is dit individueel of in een groep?
Je mag dit programma individueel doorlopen. Tussen de modules door houden wij echter ook steeds contact samen. Bovendien zitten er ook nog twee 1-op-1 sessies met mij persoonlijk bij inbegrepen (online dan wel face-to-face). Ook in dat opzicht krijg je dus waar voor je geld!

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English