Powerful Purpose

Wil jij ook graag leven en werken vanuit bezieling?

 

Heb jij je hoofd ook al vaker gebroken over dit soort vragen: Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat is nou mijn doel, mijn ´toegevoegde waarde´, mijn plek in de wereld? Zit ik überhaupt wel op de juiste plek? En wat wil ik nu eigenlijk écht? 
Dat zijn grote vragen .... en die vragen kunnen leiden tot een flinke zoektocht --> aka: ´soul searching´! Maar ook tot een hoop verwarring, twijfels, frustratie, motivatieproblemen en het gevoel dat je eigenlijk ´maar wat doet´ bijvoorbeeld. Herkenbaar?

Gelukkig kan dat alles voortaan tot de verleden tijd gaan behoren. Want wist je dat op deze vragen een eenduidig antwoord te geven is? En dat antwoord komt in de vorm van je purpose, oftewel het hogere doel in jouw leven. Daarmee uitlijnen is wat pas echt zin en betekenis geeft aan het leven, zoals niets anders dat kan! In je purpose komt alles samen. Bovendien krijg je er ook (nog) meer zin IN het leven van :-) Jouw purpose vormt de ´missing link´, de ontbrekende schakel waar je steeds zo naar gezocht hebt.

Dat is ook wat ik heb gemerkt: dat steeds meer mensen op zoek zijn naar betekenis en zingeving. Zeker in deze tijd! Ze verlangen naar meer, naar échte vervulling en het maken van een (positief) verschil, op hun eigen manier. En dat begint met het ontdekken van je purpose - van datgene waarvoor jij (letterlijk) in de wieg bent gelegd!

 

Hoe zou het zijn als:

 • Je glashelder hebt waar jij gelukkig van wordt, wat je wil en wat (niet) bij je past?
 • Je jouw eigen purpose kent en weet wat je mag gaan doen - en je bovendien ook nog een stukje op weg wordt geholpen door mij?
 • Je meer positieve energie, voldoening en levenslust ervaart?
 • Je gedegen inzicht hebt in wie jij (echt) bent en wat nu precies jouw  magie is?
 • Je een duidelijk gevoel van richting hebt gekregen, waardoor het makkelijker is om doelen te stellen en keuzes te maken voor jouw leven en werk?
 • Je hebt geleerd om je eigen wijsheid en intuïtie aan te spreken?
 • Je merkt dat je over meer zelfvertrouwen beschikt dan voorheen?
 • Je van (nog) grotere betekenis kan zijn in de wereld, helemaal op jouw eigen manier?
 • Je eindelijk van innerlijke rust kunt genieten, doordat alles nu op zijn plek is gevallen?
 • Nieuwe kansen en mogelijkheden zich als vanzelf aandienen en het weer gaat stromen?

Dit is precies wat deelname aan mijn Powerful Purpose programma jou oplevert. Stel je maar eens voor dat je eindelijk die waardevolle schat vindt die al die tijd begraven heeft gelegen! Het ontdekken van je eigen purpose is niet alleen exciting in zichzelf, je komt ook nog eens in contact met jouw krachtige en unieke potentieel! Dat potentieel waarvan je (onbewust) altijd hebt gevoeld dat het in jou zat ....

 

Maar HOE dan? En hoe kom ik erachter wat mijn purpose IS?

 

Precies - dat is de hamvraag! Daar begint het mee. En ook al wordt er tegenwoordig meer gesproken over purpose en missies, met dát vraagstuk en de ontrafeling van jouw persoonlijke purpose kunnen in de praktijk maar weinig mensen je helpen. Terwijl het zo belangrijk is om te weten wat je ten diepste drijft - levensveranderend zelfs! 

Daarom heb ik een eigen heldere methode ontwikkeld, die er ook echt voor gaat zorgen dat jij jouw purpose ont-dekt. Gegarandeerd. Want wat ik vaak heb gezien is dat het óf te simpel óf te ingewikkeld wordt gemaakt .... en nog veel vaker blijft het vaag, waardoor je er uiteindelijk nog niet zoveel mee kunt. Mijn methode is niet alleen doeltreffend en praktisch, maar ook nog eens heel leuk om mee aan de slag te gaan (al ga ik nu natuurlijk nog niet teveel verklappen over de precieze onderdelen en modules!) Je zult merken dat alle puzzelstukjes op hun plaats gaan vallen - eindelijk!

 

 

Dit is wat andere klanten zeggen over het Powerful Purpose programma:

´geweldig, echt een topprogramma!  -  het heeft me heel veel inzicht gegeven, zowel in mezelf als in mijn purpose  -  heel erg leerzaam  -  ik heb een nieuw soort rust gevonden   -   inhoudelijk is het programma heel goed en heel mooi opgebouwd, met een prachtige flow tussen de verschillende modules   -   het zit steengoed in elkaar   -  een 9 op een schaal van 1 tot 9  -  de prijs is heel aantrekkelijk voor zo´n compleet programma  -  absoluut aan te raden!´

 

Wil jij jouw leven en sense of purpose  ook graag naar een hoger plan tillen?

->  Meld je dan nu aan! 

Want weet je wat het is ....

Jouw ziel wil uiteindelijk maar een ding: dat jij jouw purpose gaat vervullen en jouw licht laat schijnen in de wereld

 

Dit ontvang je allemaal:

 • Een welkomstvideo
 • 8 modules die samen een compleet en perfect op elkaar afgestemd geheel vormen: 2 inspirerende audio modules en 6 modules met verhelderende vragen, oefeningen en opdrachten
 • Een krachtige, sprookjesachtige visualisatie
 • Twee individuele sessies, waaronder een Purpose Feedback Sessie mét een reading van mij
 • Een bonus checklist: Hoe weet je dat je jouw Purpose hebt gevonden?
 • Een Vraag & Antwoord (Q&A) mogelijkheid, waarin je al jouw vragen direct aan mij kunt stellen
 • Regelmatige check-ins om te kijken hoe het gaat en waar je tegenaan loopt
 • Allerlei praktische tools & tips - inclusief hoe nu verder en hoe eventuele belemmeringen te tackelen
 • Continue online toegang tot alle inhoud, tot en met een maand na afloop van het programma

 

 

Praktische info en contact

Je kunt op elk moment starten, wanneer het jou zelf het beste uitkomt! De totale doorlooptijd van het programma is 5 weken.

Jouw investering voor het complete programma, inclusief de 2 individuele sessies, is 750 euro.

Hier kun je het aanmeldformulier vinden. Ik neem na het invullen z.s.m. contact met je op!

Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: info@luminessenz.nl --> en lees vooral ook even de Veelgestelde Vragen hieronder door. Misschien zit die van jou er ook wel tussen .... Weet ook dat je altijd even met me kunt sparren en we samen kunnen kijken of dit voor jou nu inderdaad de juiste stap is!

 

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd gaat dit me kosten?
Ik geef de inhoud van het programma gefaseerd vrij, dus niet alles in 1x. Je ontvangt ongeveer 2x per week een mailtje van mij. Zo kun je rustig aan de slag met de inhoud van de betreffende module, voor de volgende pas weer aan de beurt is. Reken op een paar uur werk per module. De ervaring leert dat dit prima werkt zo! Bovendien is er in het programma rekening gehouden met eventuele uitloop. Je kunt het dus echt helemaal op jouw eigen tempo doen.

Ik twijfel over het doen van een investering, hoe weet ik of dit het waard is?
Tja, dat kan je zelf natuurlijk pas achteraf zeggen ;-) Maar wat ik jou op een briefje geef is dat Powerful Purpose jou hoe dan ook allerlei mooie én duurzame resultaten en inzichten gaat opleveren! Waar jij de rest van je leven wat aan gaat hebben en waar je dus ook altijd op kan teruggrijpen. Veel van deze (zelf)kennis is namelijk stabiel, als in: vrij onveranderlijk. Of zoals een andere klant het verwoordde: ´De waarde van de inzichten die ik gekregen heb ligt veel hoger dan de prijs van het programma´.... In een coachtraject bestaande uit losse sessies kom je niet tot hetzelfde resultaat en al helemaal niet in 5 weken - vandaar ook dat ik dit programma heb ontwikkeld.

Wat als ik mijn purpose nou (nog steeds) niet vind?
Ik durf te beweren dat dat (vrijwel) onmogelijk is als je mijn programma doorloopt! Daarom geef ik ook de garantie af dat je echt jouw eigen purpose ont-dekt, zoals je misschien al hebt gelezen hierboven. Mocht dat uiteindelijk toch anders uitpakken bij jou, dan krijg je van mij je geld terug.

Ik heb al wel een vaag idee over wat mijn purpose zou kunnen zijn en/of in welke richting ik het moet zoeken - heeft het dan nog wel zin om deze cursus te volgen?
Ja, dat heeft zeker zin! In dit programma gaan we stapsgewijs en methodisch te werk om uiteindelijk bij jouw purpose uit te komen. Dan zul je vanzelf kunnen zien of het klopt wat je nu denkt :-) Je gaat jouw purpose bovendien ook echt concreet formuleren. Maar we gaan nog veel meer doen in dit programma .... Jouw hele potentieel komt aan bod, inclusief je (ziels)verlangens bijvoorbeeld. We gaan zowel de breedte als de diepte in, terwijl we het tegelijkertijd ook lekker praktisch houden. Al met al leer je dus nog zoveel meer over jezelf dan ´alleen´ over je purpose!

Is dit individueel of in een groep?
Dit is een online programma, wat je individueel mag doorlopen. Jij bepaalt wanneer je wil starten, dus een slecht moment bestaat sowieso niet :-) Ondertussen houden wij ook steeds contact samen. Bovendien zitten er ook nog twee 1-op-1 sessies met mij persoonlijk bij inbegrepen: online of face-to-face, wat jij wil. Ook in dat opzicht krijg je dus waar voor je geld!

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English