Transformatie Sessie

In een volledig op maat gemaakte Transformatie Sessie leg ik me exclusief toe op jou en jouw specifieke hulpvraag.

Een Transformatie Sessie is ideaal als je serieus aan de slag wil en snel veel resultaat wil behalen. Geen coachtraject met meerdere sessies gedurende langere tijd dus, maar een dagdeel waarin we samen grote slagen gaan maken! Je zult merken dat we snel tot de kern kunnen komen. Daarbij krijg je van mij altijd precies die tools mee die jij nodig hebt in de praktijk. Zo ben je straks optimaal uitgerust voor jouw nieuwe dagelijkse realiteit!

Voor we aan de slag gaan met jouw Transformatie doen we eerst - gratis en vrijblijvend - een oriënterend gesprek via Skype of Zoom. Dan kunnen we ook meteen vaststellen of er sprake is van een goede match. Tijdens de Transformatie Sessie zelf ontvang je in totaal 3 uur gerichte coaching van mij.

Ik werk zowel face-to-face als online. Een Transformatie Sessie ervaren kan dus ook op afstand.

Nieuwsgierig geworden? Hier lees je nog iets meer over wat mijn klanten zeggen - net als op de rest van mijn site!

Een oriënterend gesprek is altijd gratis. De kosten van een Transformatie Sessie met 3 uur individuele coaching bedragen 450 euro * voor particulieren. Voor online coaching via Skype of Zoom gelden dezelfde tarieven.

Wil je ook graag met mij werken en een gratis oriëntatiegesprek aanvragen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op!

 

* Prijs is inclusief BTW

 

 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English