Over mij

Mijn naam is Mirjam Dekker. Ik ben de oprichtster van dit platform en de persoon achter Luminessenz.

Als er één ding is wat iedereen van mij weet, of je me nu 20 minuten kent of 20 jaar, is dit het wel: ik ben gek op reizen! Sterker nog: eigenlijk draait mijn hele leven  om reizen, want er is gewoon niets wat ik leuker vind dan dat .... Van jongs af aan voelde ik al een drang om de wereld te verkennen en allerlei exotische avonturen te beleven op deze prachtige planeet. Inmiddels heb ik meer dan 75 landen mogen bezoeken, op 6 verschillende continenten. En ik ben nog lang niet klaar! Ook heb ik meerdere jaren in het buitenland gewoond en gewerkt: in Canada, Nieuw-Zeeland en Spanje om precies te zijn.

Daarbij heb ik ook altijd een sterke vrijheidsdrang gehad. Dat is trouwens iets waar veel verschillende lagen in zitten > zie mijn blogs over vrijheid. En ik geloof niet in blijven dromen, maar in doen!  Wilde ik ook echt kunnen bereiken wat ik voor ogen had en het beste uit mijn leven halen, dan moest ik beginnen bij mezelf, zo ontdekte ik al snel .... Dat leidde tot weer een hele andere grote reis, namelijk die van zelfontwikkeling
Long story short: ik heb aardig wat uitdagingen moeten overwinnen op mijn pad om te komen waar ik graag wilde zijn. En dit alles maakt dat ik ontzettend veel heb geleerd .... Niet alleen over hoe wij mensen werken, maar ook over hoe het leven zélf werkt. Dingen die niet op school worden onderwezen, maar die iedereen wel zou moeten weten!

Deze waardevolle kennis, levenswijsheid en tools geef ik nu heel graag aan jou door - zodat een vrij, blij en licht leven ook voor jou binnen handbereik komt! Daarbij staat purpose - in de breedst mogelijke zin van het woord - centraal. Wat je zal merken is dat ik de dingen vanuit een holistisch perspectief bekijk: the bigger picture, oftewel het complete plaatje. Dit is iets wat voor mij heel vanzelfsprekend is maar voor anderen juist heel waardevol, zo heb ik geleerd van mijn klanten. Ik doe niet alleen een beroep op al mijn kennis en ervaring, maar ook op mijn intuïtieve vermogens en ´laser-visie´. Want daarmee wordt het pas echt next-level .... Verwacht dus geen gewone upgrade, maar echt een magische uplift!

 

 

Nog een paar andere dingen over mij die handig zijn om te weten: oorspronkelijk ben ik opgeleid als psycholoog, aan de VU in Amsterdam (diploma: 1999). In de jaren daarna heb ik nog een aantal andere opleidingen gedaan, waaronder life- en loopbaan coaching, NLP en systemisch werk (opstellingen). Net als een verzameling interessante cursussen en nascholingen.
Wat mij vooral kenmerkt is mijn enthousiasme! Verder sta ik met beide benen op de grond en hou ik de dingen graag praktisch (toepasbaar), want in de dagelijkse praktijk moet je het immers doen. O ja, en als je het nog niet in de gaten had: ik ben een beetje ‘eigen-wijs’ :-) .... en ik zal jou ook altijd stimuleren om vooral je eigen weg te gaan!
 

 

Wil jij ook graag mijn (gratis) inspiratiemails ontvangen, waarin ik allerlei waardevolle informatie en tips met jou deel? Meld je dan nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English