Over mij

Mijn naam is Mirjam Dekker:  Uplifter, Inspirator, Vrijheidsleider, Wereldreiziger, Levensgenieter, Rebel en Positieveling .... en ik kan jou alles leren over de kunst van bezield en voluit leven!

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door hoe wij mensen ‘werken’ en hoe we invulling (kunnen) geven aan ons leven. Daarom ben ik ook psychologie gaan studeren (VU Amsterdam, diploma: 1999). In de jaren daarna heb ik nog verschillende andere mooie opleidingen gedaan, waaronder life coaching, NLP en systemisch werk/opstellingen. In mijn werk doe ik niet alleen een beroep op mijn uitgebreide ervaring en expertise, maar ook op mijn intuïtieve vermogens.

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling vormt niet alleen de rode draad in mijn werk, maar ook in mijn privéleven. Zo is mijn eigen levenspad ook een belangrijke leerschool geweest. Op de een of andere manier wist ik als kind al dat er iets anders op mij wachtte, dat er veel méér mogelijk was in het leven. En ik wilde het niet bij dromen of wensen laten, zoals helaas zo vaak gebeurt .... nee, ik wilde mijn ideale leven ook echt werkelijkheid  laten worden! En dan dus niet pas na mijn pensioen ;-)

Ik had dus een sterk verlangen en een sterke wil. Dat was alleen niet genoeg. Het bleek ook nodig om mezelf te bevrijden van wat me belemmerde. Zoals de erfenis van mijn jeugd, mentaal-emotionele issues en de dieperliggende oorzaken van mijn burn-out bijvoorbeeld. En dat heb ik vervolgens ook daadwerkelijk gedáán! Op deze pagina kun je ook nog iets over dat proces lezen.

Maar het gaat hier verder niet om mij, het gaat erom wat mijn verhaal voor JOU kan betekenen. Want juist doordát ik nogal wat uitdagingen op mijn pad naar vrijheid en geluk heb moeten overwinnen, heb ik ontzettend veel geleerd. Dingen die niet op school worden onderwezen, maar die iedereen wel zou moeten weten. En die waardevolle kennis en tools geef ik nu weer aan jou door - zodat een vrij, blij en licht leven ook voor jou binnen handbereik komt!

Reizen, over de hele wereld, is een andere grote passie van me. Daar mag je mij echt altijd voor wakker maken! :-) Ook heb ik meerdere jaren in het buitenland gewoond en gewerkt: in Nieuw-Zeeland, Canada en Spanje om precies te zijn.

Tot slot nog een aantal persoonlijke waarden die ik ook belangrijk vind in mijn werk: positiviteit, verbinding, authenticiteit, humor, eerlijkheid, gelijkwaardigheid, intuïtie, bezieling, vrijheid, moed, inspiratie en avontuur!

 

Wil jij ook graag mijn (gratis) inspiratiemails ontvangen, waarin ik allerlei waardevolle informatie en tips met jou deel? Als bonus ontvang je ook meteen mijn minicursus On Purpose kado! Meld je dan nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English