Over mij

Mijn naam is Mirjam Dekker: levensgids, reisexpert en vrijheidsleider. Ik ben de oprichtster van dit platform en de persoon achter Luminessenz.

Als er één ding is wat iedereen van mij weet, of je me nu 20 minuten kent of 20 jaar, is dit het wel: ik ben gek op reizen! Sterker nog: mijn hele leven  draait om reizen .... want er is gewoon niets wat ik leuker vind dan dat! Reizen is mijn grote liefde (naast mijn man dan hè :-)). Van jongs af aan voelde ik al een drang om de wereld te ontdekken en allerlei exotische avonturen te beleven op deze prachtige planeet. 
Inmiddels heb ik meer dan 75 landen mogen bezoeken, op 6 verschillende continenten. En ik ben nog lang niet klaar .... Ook heb ik meerdere jaren in het buitenland gewoond en gewerkt: in Canada, Nieuw-Zeeland en Spanje om precies te zijn.

Reizen heeft voor mij echter ook nog een andere, diepere betekenis. Want de grootste en belangrijkste ontdekkingsreis die ik ooit heb gemaakt is toch echt die van zelfontwikkeling geweest. Wat me daarin altijd heeft gedreven (en nog steeds) is een sterk verlangen naar vrijheid. In de kern betekent dat voor mij persoonlijk: de vrijheid om helemaal mezelf te zijn - en echt op mijn eigen manier te kunnen leven en werken.

Deze ultieme reis heeft me veel moois gebracht, maar me af en toe óók alle hoeken van de kamer laten zien .... Toch zijn het juist de uitdagingen die ik heb moeten overwinnen op mijn levenspad die maken dat ik ontzettend veel heb geleerd. Niet alleen over hoe wij mensen werken, maar ook over hoe het leven zélf werkt. Dingen die niet op school worden onderwezen, maar die iedereen wel zou moeten weten. En die waardevolle kennis, levenswijsheid en tools geef ik heel graag aan jou door - zodat een vrij, blij en licht leven ook voor jou binnen handbereik komt! In de tijd waarin wij nu leven is dat nog eens extra hard nodig. Verwacht dus geen gewone upgrade, maar echt een magische uplift!

 

 

Nog een paar andere dingetjes over mij die handig zijn om te weten: oorspronkelijk ben ik opgeleid als psycholoog, aan de VU in Amsterdam (diploma: 1999). Al heb ik bepaald geen standaardweg bewandeld. In de daaropvolgende jaren heb ik nog verschillende andere mooie opleidingen gedaan, waaronder life coaching, NLP en systemisch werk (opstellingen).
Je kunt mij verdiept in de meest spirituele materie vinden, maar net zo goed in zakelijke omgevingen of bij een stevig rockconcert met een lekker glas wijn :-) Het verbinden van deze twee werelden is nu juist zo belangrijk in mijn optiek! Wat je zal merken is dat ik alles graag vanuit een holistisch perspectief bekijk: het grotere geheel, oftewel het complete plaatje. 
O ja, en last but definitely not least: in mijn werk doe ik niet alleen een beroep op al mijn kennis en ervaring, maar ook op mijn intuïtieve vermogens en ´laser-visie´. Want daarmee wordt het pas echt next-level!
 

 

Wil jij ook graag mijn (gratis) inspiratiemails ontvangen, waarin ik allerlei waardevolle informatie en tips met jou deel? Meld je dan nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English