Persoonlijk Reisconsult

Voor mij begon het echte reizen op mijn 18e, met diverse 4-weekse interrail trips door Europa. Op mijn 23e maakte ik mijn eerste exotische reis, naar Thailand. En ik ben nooit meer opgehouden, tot op de dag van vandaag, 25 jaar later. Reizen voelt voor mij als een tweede natuur, als iets wat ik leef en adem .... ik zou gewoon niet zonder kunnen! Het grenst misschien wel een beetje aan een obsessie ;-) 
Naast al het reizen heb ik door de jaren heen ook in meerdere landen gewoond en gewerkt. Iets wat heel waardevol, maar niet altijd makkelijk is geweest. Ook daar heb ik veel van geleerd.

Waar ik echt heel blij van word is om al die kennis en ervaring met jou te kunnen delen! Dat doe ik in de vorm van artikelen, die je hier kunt vinden. Daarnaast bied ik persoonlijke consulten aan. Voor als jij graag op reis wil, of misschien wel een tijdje naar het buitenland, maar niet weet hoe je dat (goed) aanpakt. Ik kan jou daarbij helpen, als reismentor! Met inspiratie, coaching, advisering en natuurlijk ook praktische tips. Net waar jij behoefte aan hebt.

 

 

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Advies omtrent (mogelijke) bestemmingen en routes
  • Ontdekken welke vorm  van reizen, leven en/of werken in het buitenland het beste bij jou past - want er zijn heel veel mogelijkheden!
  • Het verder uitwerken van je idee/plan, zodat je precies weet wat je (nu) kunt doen om dichterbij jouw doel of droom te komen
  • Handige reis- en voorbereidingstips - van locatie-specifieke informatie tot complete inpak- en to do lijsten

Maar ook aan belangrijke mentaal-emotionele aspecten zoals:

  • Angsten overwinnen - bijvoorbeeld om alleen op reis te gaan
  • Twijfels en piekergedachten wegnemen
  • Loskomen van de oordelen, verwachtingen en/of zorgen van de mensen om jou heen
  • De juiste mindset creëren, zodat je straks op je bestemming ook echt optimaal kan genieten van jouw grote avontuur!

 

´To Travel is to Live´ (Hans Christian Andersen)

 

 

Consulten kunnen zowel online als face-to-face in Amsterdam plaatsvinden. Daarnaast werk ik ook geregeld op verschillende locaties in het buitenland, dus ook daar kunnen we elkaar treffen :-)

Meer weten of alvast een consult boeken? Neem dan nu contact met me op!

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English