Uplift Sessie(s)

Door de combinatie van mijn decennialange ervaring en mijn reading-capaciteiten zie ik pijlsnel en haarscherp wat er speelt bij jou - en op welke la(a)g(en) de grootste winst te behalen valt. Ik zet je (terug) op het juiste spoor en help je om een shift te maken. Een wezenlijke shift die jou opnieuw aan het roer zet. Die de boel weer in beweging brengt en ervoor zorgt dat er een verschuiving kan plaatsvinden. Niet alleen in jezelf, maar óók in de buitenwereld. En dan kan het zomaar gebeuren dat jouw verlangen of doel ineens een stuk dichterbij komt!

Een individuele Uplift sessie is ideaal als jij wel een boost kan gebruiken! Concreet betekent dat het volgende:

  • Een positieve energie boost, zodat je je direct beter voelt. Nog los van de inhoud van onze sessie(s) doet mijn energie dat eigenlijk al voor jou .... Dat is ook wat ik vaker van mijn klanten hoor. Net als van andere mensen trouwens
  • Een boost qua inzicht en bewustzijn. Je ontwikkelt namelijk een ruimer perspectief ten aanzien van het vraagstuk of probleem waar jij mee stoeit. Bovendien krijg je ook nog eens de aangewezen oplossing in handen!
  • Een boost in je zelfvertrouwen. Want zonder het nodige vertrouwen ga je er gewoon niet komen ....

 

--> JA, ik wil graag een uplift !

 

 

Praktische info

Boek je een Uplift sessie met mij, dan kunnen we dat zowel face-to-face als online vormgeven. Net wat de voorkeur heeft.

Goed om te weten: bij de sessie zit een persoonlijke reading inbegrepen. Van tevoren stem ik me ook alvast even op jou en je hulpvraag af. Die informatie neem ik voor je mee en zo kunnen we tijdens de sessie(s) zelf het maximale eruit halen.

De prijs van een individuele powersessie van 1,5 uur is 165 euro (ex BTW). Kies je liever voor een bundel van 3 sessies van elk 1,5 uur, dan bedraagt je investering 450 euro.

 

Contact

Hier kun je het aanmeldformulier vinden. Ik neem na het invullen zo snel mogelijk contact met je op om samen een geschikte datum en tijd af te stemmen!

Heb je misschien nog vragen? Stuur dan vooral even een mailtje naar: info@luminessenz.nl
 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English