Een workshop, training of lezing op maat

Luminessenz verzorgt dynamische, inspirerende workshops, trainingen en lezingen voor bedrijven, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en (zelf)leiderschap. Daarbij ligt de nadruk steeds op hoe je vanuit een ruimer, holistisch perspectief je werk en leven vorm kan geven. Want dan kun je namelijk pas echt op een hoger niveau gaan (co-)creëren - niet alleen als individu of team, maar ook als bedrijf!

 

 

Of je nu voor een workshop, training of lezing wil kiezen: er is altijd sprake van maatwerk, zodat het specifieke programma optimaal is toegerust op jullie wensen en behoeften als werkgever. In principe is er geen beperking wat betreft de groepsgrootte, aangezien ik zowel kleine als grote groepen bedien. De locatie van de workshop/training/lezing kan in-company dan wel extern zijn.

Tot mijn klantenkring behoren zowel verschillende financiële en overheidsinstellingen als NGO´s. Een voorbeeld van een zakelijke klant die jullie voorging:

Een dagworkshop omtrent Purpose en het opstellen van persoonlijke Mission statements, voor 95 deelnemers, in opdracht van EY

 

Hebben jullie vragen? Of wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan via  deze wegen!

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English