Clarity Consult

Wat als er een manier was om instant helderheid en diepgaand inzicht te krijgen in datgene waar jij tegenaan loopt? En stel je voor dat je dan ook nog eens de oplossing mee zou krijgen, tezamen met de best passende en meest effectieve tools die je direct kunt toepassen .... Om nog maar te zwijgen over het feit dat je je meteen een stuk lichter, blijer en positiever zult voelen, met meer vertrouwen in jezelf en je eigen potentieel! Welkom bij mijn Clarity Consult!

Ik help jou om een shift te maken. Want dat is wat er nodig is: een wezenlijke shift die ervoor gaat zorgen dat er een verschuiving kan plaatsvinden .... in jou én in de buitenwereld. Mede door mijn intuïtieve vermogens en reading-capaciteiten zie ik pijlsnel en haarscherp wat er speelt bij jou: niet alleen het web en de wortel, maar ook de juiste oplossingsrichting. Hierdoor neemt jouw bewustzijn toe. En als alles eenmaal in het juiste perspectief staat wordt het niet alleen mogelijk, maar ook een stuk mákkelijker voor je om een nieuwe beweging in te zetten! Met ook nog eens een meer duurzaam resultaat tot gevolg.

 

 

Je kunt erop vertrouwen dat de informatie die ik je (door)geef in ons consult loepzuiver en spot-on is. In potentie zelfs levensveranderend! En geloof me, dit alles kun je zelf niet overzien of bedenken .... Immers: als dat wel zo was en je zou weten wat in jouw specifieke situatie de aangewezen (uit)weg was, dan zat je nu niet meer in deze situatie, toch? Er is dus méér nodig! En dat kan ik jou bieden. Niet alleen door de kennis en capaciteiten die ik meebreng, maar ook door mijn eigen energie waarmee ik jou optil of ´uplift´, zoals ik het graag noem :-)

 

--> Ja, ik wil graag een persoonlijk powerconsult!

Er zijn talloze onderwerpen die zich goed lenen voor een Clarity Consult - verzin dus vooral jouw eigen vraag! Maar om je alvast een idee te geven zijn dit wat voorbeelden van andere klanten:

 • Waarom voel ik me niet zoals ik me zou willen voelen, terwijl ik in principe alles op de rit heb?
 • Ik loop steeds tegen dezelfde dingen aan .... hoe komt dat en hoe kan ik daaraan voorbijgaan? Hoe doorbreek ik het patroon wat mij in de weg zit?
 • Ik wil graag meer (> vul in); hoe pak ik dat aan?
 • Hoe kan ik dicht bij mezelf en mijn eigen gevoel/intuïtie blijven?
 • Wat is ervoor nodig om voor altijd hoofdpijnvrij te zijn?
 • Ik weet niet wat ik wil/welke keuze ik moet maken ....
 • Waar komt de onrust/stress/angst/spanning die ik voel vandaan - en hoe kom ik ervan af?
 • Hoe kan ik mijn potentieel beter benutten, zodat ik meer voldoening en geluk ervaar in mijn leven?
 • Ik wil meer inzicht in mezelf krijgen, mezelf beter leren begrijpen
 • Is dit eigenlijk nog wel het juiste pad voor mij?
 • .... en natuurlijk zijn er nog veel meer vragen mogelijk!

 

Wat als je álles zou kunnen vragen? Waar zou JIJ dan graag antwoord op willen hebben?

 

Praktische info en contact

Boek je een Clarity Consult met mij, dan kunnen we dat zowel face-to-face als online vormgeven. Net wat de voorkeur heeft!

De prijs van een persoonlijk consult van 2 uur bedraagt 350 euro, incl. BTW. 

Goed om te weten: van tevoren stem ik me ook alvast even op jou en je hulpvraag af. Die informatie neem ik voor je mee en zo kunnen we tijdens het consult zelf het maximale eruit halen!

Hier kun je het aanmeldformulier vinden. Ik neem na het invullen z.s.m. contact met je op om samen een geschikte datum en tijd af te stemmen.

Heb je misschien nog vragen? Stuur dan vooral even een mailtje naar: info@luminessenz.nl
 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English