Vrijheid is ook voor jou binnen bereik!

Voel jij ook dat er meer is? Dat er iets mist in jouw leven? Het klopt niet (meer). Ook al heb je het op zich best voor elkaar. Maar ergens onderweg lijkt er iets veranderd te zijn. Al weet je zelf misschien ook niet zo goed wat er nou precies aan de hand is .... en dat kan heel verwarrend zijn.
Stiekem verlang je naar een ander leven - of een andere manier van leven. Je wil het anders gaan inrichten. Het probleem is alleen dat je niet weet hoe je dat kan creëren voor jezelf. Hoe je uit jouw huidige realiteit kunt stappen - uit die kooi, uit dat keurslijf wat steeds meer is gaan knellen. Dus blijf  je vastzitten .... en dát is uiteindelijk wat zo slecht voelt. Want jij wil vooral VRIJ zijn!

Dit kan zich op allerlei verschillende manieren uiten: in (aanhoudende) onrust, onvrede of een onbestemd gevoel van leegte bijvoorbeeld. Maar het kan ook zijn dat je minder plezier, betekenis of zelfvertrouwen ervaart dan voorheen. Je voelt je een beetje stuurloos. Ergens lekt er energie weg en de kans is groot dat je last hebt van mentaal-emotionele struggles waar je ondertussen ook niet meer omheen kan (zoals angst- en spanningsklachten of een heel druk hoofd).

Weet je wat dit alles betekent? Dat je nu bent aangekomen op het punt waarop je mag gaan (her)ontdekken wie jij werkelijk bent en wat je écht graag wil met jouw (verdere) leven! Inclusief hoe je dat voor elkaar kunt krijgen in de praktijk. Dat is ook wat jouw innerlijke kompas je al een tijdje probeert te vertellen: dat het tijd is voor een shift. Of eigenlijk: een uplevel!

 

 

Ik geloof dat jij alles al in je hebt om een verandering in de gewenste richting te realiseren - aan de buitenkant én aan de binnenkant. Met de juiste begeleiding, kennis en tools kan ook jij je leven naar een hoger plan tillen! This is where I come in :-) Ik breng jou opnieuw in contact met je eigen innerlijke wijsheid, kracht en mogelijkheden. Zodat het straks weer helemaal gaat stromen en kloppen, in perfecte harmonie en afstemming met jouw hart en ziel!

Want je bent bedoeld om:

  • Jouw mooiste leven te leiden, op jouw eigen voorwaarden
  • Niet alleen helemaal jeZELF te mogen zijn, maar ook helemáál jezelf
  • Je verlangens en dromen werkelijkheid te zien worden
  • Die oude lagen af te schudden en jezelf te bevrijden van wat jou belemmert op je pad
  • Je purpose te vervullen en (zo) iets moois bij te dragen aan de wereld
  • Voluit te leven en vooral ook volop te genieten!

Wat ik jou bied, is een unieke combinatie van life coaching, praktische spiritualiteit, psychologie en bewustzijnswerk. Ik kan, mede door mijn intuïtieve vermogens, haarscherp zien wat er speelt bij jou: het web, de wortel én de mogelijke oplossingsrichting(en). Geen half werk of losse flodders dus, maar een holistische aanpak die op alle niveaus van jouw bestaan doorwerkt: mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel én energetisch!

 

->  Alvast wat inspiratie opdoen?  Schrijf je dan in voor gratis inspiratiemails! Of lees een van mijn blogs

->  Meer weten over hoe ik jou persoonlijk verder kan helpen? Die informatie vind je hier

->  Daarnaast ben ik er ook voor bedrijven. Op deze pagina ontdek je wat ik zoal voor jullie kan betekenen

 

Wil jij ook graag mijn (gratis) inspiratiemails ontvangen, waarin ik allerlei waardevolle informatie en tips met jou deel? Als bonus ontvang je bovendien mijn minicursus On Purpose kado! Meld je dan nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English