Vrijheid en Geluk zijn jouw geboorterecht

Je moet het alleen wel claimen!

 

Alles wat jij wil is mogelijk. Daar geloof ik heilig in. En dat is echt niet iets voor ´the happy few´.... Nee, jij kunt óók dat bezielde, vrije leven creëren waar je zo naar verlangt! En uit de impasse komen waar je je nu in bevindt.

Mijn bedrijfsnaam - Luminessenz - verwijst naar het licht, naar jouw ware natuur en essentie. Dit enorme potentieel - waar we als mens allemaal over beschikken, maar nog veel te weinig gebruik van maken! - staat centraal in mijn werk. Ik help jou om hele nieuwe lagen in jezelf aan te boren. Want om daar te komen waar jij graag wil zijn moet je weten hoe je jouw eigen innerlijke kracht en wijsheid optimaal kunt aanwenden. Maar dat is nog niet voldoende. Het is minstens zo belangrijk om te leren hoe je kunt transformeren wat jou belemmert op je pad - bewust of onbewust! En dat is precies waar ik jou op allerlei manieren bij kan helpen.

Wat ik bied is een unieke combinatie van life coaching, bewustzijnswerk, psychologie en (praktische) spiritualiteit. Ik kan haarscherp zien wat er speelt bij jou: het web, de wortel én de mogelijke oplossingsrichting(en). Geen half werk of losse flodders dus, maar een holistische aanpak die op alle niveaus van jouw bestaan doorwerkt: mentaal, emotioneel, energetisch, spiritueel en fysiek. Zodat jij eindelijk écht verder komt en jouw leven naar een hoger plan kan tillen!

Alvast wat inspiratie opdoen? Schrijf je dan hieronder in voor mijn gratis inspiratiemails! Daarnaast help ik je graag verder in een individuele Transformatie Sessie of in een van mijn twee Programma´s.

 

Wil jij ook graag mijn (gratis) inspiratiemails ontvangen, waarin ik allerlei waardevolle informatie en tips met jou deel? Als bonus ontvang je bovendien mijn minicursus On Purpose kado! Meld je nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English