Hallo free spirit (in de dop)!

Welkom bij Luminessenz, een alternatief platform voor Reizen & Zelfontwikkeling.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit zijn de twee belangrijkste pijlers in mijn eigen leven .... en als jij op deze plek bent aanbeland, is de kans groot dat jij daar ook ´iets´ mee hebt! Misschien herken jij jezelf hier ook wel in:

  • Je droomt van een ander leven, van een andere invulling of een andere manier  van leven
  • Je bent zelf eigenlijk ook net even een beetje anders dan anderen > lees: ´buiten-gewoon´ :-)
  • Je verlangt naar meer geluk, vrijheid, vervulling en/of plezier dan je nu ervaart
  • Je neemt jouw eigen verlangens en dromen serieus - en je wil eigenlijk niet hoeven settelen of je (teveel) aanpassen
  • Je hebt het knagende gevoel dat er iets mist, dat er méér (mogelijk) is en dat er meer in jou zit
  • Je bent toe aan een upgrade, aan jouw next-level! Dat voel je aan alles. Alleen: hoe kom je daar?? Grote kans dat wat je al hebt geprobeerd niet (meer) voor je werkt .... 

Op dit platform vind je allerhande inspiratie, informatie & tools die jij nodig hebt om jouw leven én jezelf daadwerkelijk naar dat hogere plan te tillen. Want het proces van bewustwording is vaak een hele zoektocht .... en het blijft een reis, maar dan eentje zonder gids of gebruiksaanwijzing. Ik gok dat je daar vast wel wat hulp bij kan gebruiken!

 

You were born with potential. You were born with ideals and dreams. You were born with greatness. You were born with wings. Learn to use them and fly!  (Rumi)

 

 

Wat ik doe kun je samenvatten als: pure levenskunst .... Ik laat jou graag zien dat het ECHT anders kan - en HOE! :

Authentiek - Authenticiteit is nog krachtiger dan liefde. Bijzonder hè? Stel je eens voor dat je daadwerkelijk zou doen wat JIJ wil en waar je écht gelukkig van wordt. Dat je de vrijheid zou voelen om helemaal jezelf te zijn en je niet langer aan te passen (aan de mensen om je heen, de norm, het collectief), je in te houden of jezelf op een andere manier geweld aan te doen .... Leven op jouw eigen  voorwaarden en echt je eigen weg gaan geeft ontzettend veel vrijheid (en rust)!

Bezield - Omdat bezieling alles is .... zonder ziel geen (mooiste) leven! Als dit element ontbreekt of ondervertegenwoordigd is in jouw leven dan zul je dat altijd voelen, op wat voor manier dan ook. Daarom is het zo belangrijk om het contact met jouw eigen zielsessentie te versterken. Om te leren vertrouwen - en te varen - op dat prachtige, krachtige kompas wat zich in jou bevindt. Een bezield leven leiden is echt een magische tak van sport!

Voluit - De meeste mensen leven met de handrem erop, terwijl angst het (stiekem) voor het zeggen heeft. Voluit leven gaat juist over uitdrukking geven aan jouw volle potentieel, over helemáál jezelf zijn dus. Over volop kunnen genieten ook, zonder reserve. En uiteindelijk vooral over niet langer genoegen nemen met een OK, middelmatig leven. Want daar ben je beslist niet voor gemaakt!

 

Truly living is not the same as merely existing .... Wanneer had jij voor het laatst het gevoel dat je echt lééft?

 

->  Alvast wat inspiratie opdoen?  Schrijf je dan in voor gratis inspiratiemails! Of lees een van mijn blogs over reizen en/of zelfontwikkeling

->  Wil jij graag jouw eigen unieke potentieel en purpose ontdekken? Dan is mijn e-boek zeker iets voor jou!

->  Meer weten over hoe ik jou persoonlijk verder kan helpen? Ik vertel het je hier

->  Daarnaast ben ik er ook voor bedrijven. Op deze pagina ontdek je wat ik zoal voor jullie kan betekenen

 

Wil jij ook graag mijn (gratis) inspiratiemails ontvangen, waarin ik allerlei waardevolle informatie en tips met jou deel? Meld je dan nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English