Verbeter je zelfbeeld en verander je leven!

Stiekem fantaseer je er al langer over om jouw werk en leven een andere wending te geven .... Om de boel te kunnen inrichten zoals jij dat zélf graag wil. Je verlangt naar meer voldoening, vrijheid, geluk en/of plezier dan je nu ervaart in de dagelijkse praktijk. En je bent ook echt toe aan een verandering, dat voel je aan alles!

Alleen blijkt het in de praktijk nog niet zo eenvoudig om die nieuwe stap ook daadwerkelijk te gaan zetten. Je merkt dat je daarbij tegen allerlei belemmeringen aanloopt. Dat je niet goed weet wat je (echt) wil, bijvoorbeeld. Wat voor jou nu de aangewezen richting is. Je worstelt met het maken van keuzes. Maar ook met al die piekergedachten en twijfels die je hoofdbrekens bezorgen. Kan het écht wat ik voor me zie? En kan IK het wel?? Dat maakt je onzeker. Om nog maar te zwijgen over de vraag hoe je het in vredesnaam moet aanpakken!

Het netto resultaat van dit alles is dat je niet verder komt. Het is alsof je vastzit op een rotonde en steeds in dezelfde rondjes draait, terwijl je eigenlijk graag een andere afslag wil nemen. Je wil wel, maar het lukt niet .... Ook al heb je geprobeerd om er zelf uit te komen, toch loop je uiteindelijk steeds weer vast. Waardoor je blijft zitten waar je zat. Blijft doen wat je al deed. Terwijl je óók weet dat je daar niet gelukkig (meer) van wordt .... Dat wringt. Maar het niet volledig (kunnen) benutten van jouw eigen potentieel doet nog meer dan dat. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je:

  • Last hebt van onrust, angst- en/of spanningsklachten
  • Het gevoel hebt dat er iets mist - ondanks dat je heel veel (voor elkaar) hebt
  • Lijdt onder de nodige zelfkritiek
  • Een energielek ervaart
  • Minder geniet van dingen dan je graag zou willen
  • Je eerder gefrustreerd voelt dan vervuld
  • Een beetje ‘verdwaald’ bent ondertussen, alsof je in het duister tast

Het ironische is dat mijn klanten vaak degenen zijn die juist  heel veel potentie hebben! Maar: dat kun je pas aanboren als je jezelf op (de juiste) waarde weet te schatten. Daarvoor is 1 essentiële, fundamentele shift nodig. Een shift die je nu nog niet hebt gemaakt - en die de meeste coaches en programma´s over het hoofd zien. Het is iets waar veel te weinig aandacht aan wordt besteed, terwijl juist hierin de sleutel verborgen ligt die alles voor jou gaat veranderen!

 

Want wat als jij wél het vertrouwen zou voelen om te doen waar je naar verlangt? Hoe zou het zijn als jij gaat geloven in jezelf en voortaan onbekommerd durft te varen op jouw eigen wijsheid en kracht?

 

Hi! Mijn naam is Mirjam. Nieuwsgierig naar wie ik ben en wat ik jou te bieden heb? Dat lees je hier.

 

Na alle jaren dat ik dit werk al doe kan ik je 1 ding zeggen: het transformeren van je zelfbeeld - en daarmee ook jouw zelfvertrouwen - is dé enige echte gamechanger! Het is bovendien een voorwaarde om meer uit jouw leven te kunnen halen .... Want als je in het bezit bent van een adequaat, positief zelfbeeld en een gezonde dosis (zelf)vertrouwen, dan heeft dat niet alleen een direct effect op jouw dagelijkse geluk en welzijn, maar ook op jouw handelingsvrijheid en het succes wat je ervaart. Dan heb je weinig last meer van die kritische stem van binnen die je steeds vertelt dat je niet goed genoeg bent, dat (je) het niet kan, dat het niet voor jou is weggelegd, etc. En dan wordt het opeens een stuk makkelijker om geïnspireerd actie te ondernemen. Om een nieuwe richting in te slaan. Om die keuzes te maken die recht doen aan wie jij wérkelijk bent.

Dit betekent ook dat je jezelf niet langer (onbewust) hoeft te saboteren en klein te houden, door te blijven liggen in die welbekende haven en te vervallen in oude patronen of conditioneringen. Het is tijd om jouw trossen af te werpen, uit te varen en dat grote avontuur aan te gaan wat op jou ligt te wachten!

 

You were born with potential. You were born with ideals and dreams. You were born with greatness. You were born with wings. Learn to use them and fly!  (Rumi)

 

Het goede nieuws is dat er niet eens zo heel veel voor nodig is om te leren hoe je boven jezelf uit kunt stijgen .... en ja, je raadt het al: that’s exactly where I come in :-) Ik laat jou anders kijken naar jezelf, zodat je jezelf gaat zien én omarmen voor wie jij bent. Ook ga je allerlei nieuwe mogelijkheden ontdekken voor jouw leven! Daarbij geef ik je precies die kennis en (praktische) tools mee die voor jou  het verschil gaan maken. Niet voor even, maar ook voor de toekomst - dat beloof ik je alvast.

 

Hoe ik jou verder kan helpen - en wat mijn aanpak anders maakt

Mijn hulp komt in verschillende vormen - van inspiratie tot aan individuele begeleiding - en vormt een unieke combinatie van (life) coaching, psychologie, reading en teaching. Veel meer dan coaching alleen dus. Ik bied een ´1-stop-shop´. Geen half werk of losse stukjes, maar een holistische aanpak die op alle niveaus van jouw bestaan doorwerkt: mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel!

 

->  Het begint allemaal met het in kaart brengen van jouw persoonlijke potentieel en purpose. Daar help ik jou mee in dit waardevolle e-boek. Zo leer jij jezelf (nog) veel beter kennen en kun je echt jouw eigen pad gaan bewandelen!

->  Liever eerst nog wat meer inspiratie opdoen?  Lees dan een paar van mijn blogs over reizen en/of zelfontwikkeling (twee van mijn eigen passies). Of schrijf je hieronder in voor gratis inspiratiemails

->  Wil je graag meer weten over hoe ik jou persoonlijk verder zou kunnen helpen? En zou je weleens willen kennismaken? Boek dan nu - gratis en vrijblijvend - een Discovery Call met mij. Superleuk om je te ontmoeten!

-> Ben jij het type doorpakker en weet je nu al dat je graag een individueel consult wil? Dat kan altijd! Boek dan een Uplift Sessie

->  Last but not least: ik ben er ook voor bedrijven. Op deze pagina ontdek je wat ik zoal voor jullie kan betekenen

 

Wil jij ook graag mijn inspiratiemails ontvangen, waarin ik allerlei waardevolle informatie en tips met jou deel? Meld je dan nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English