Zelfontwikkeling: Kennis, Tips & Tools

Naast mijn blogs over reizen schrijf ik ook graag over allerlei verschillende onderwerpen die met zelfontwikkeling te maken hebben. Over geluk, praktische spiritualiteit en zingeving bijvoorbeeld. Over vrijheid, in al haar vormen. Over hoe creatie en manifestatie werken in ons Universum. Maar ook over andere belangrijke zaken, zoals het masteren van je eigen mindset, het verbeteren van je zelfbeeld en het doorbreken van patronen. Elk van deze artikelen bevat essentiële informatie voor jouw levensreis. Want het leven is en blijft een reis, maar dan eentje zonder gids of gebruiksaanwijzing ....

Wat ik graag wil is dat jij het licht gaat zien - in jezelf én in wat er allemaal mogelijk is! En dat je straks niet alleen weet wat  je kunt doen om jouw leven te veranderen, maar ook hoe  je dat voor elkaar krijgt. Want kennis is macht, maar (jouw) scheppend vermogen vormt de sleutel!

 

 

Goed om te weten: je zult overal het holistische in terugvinden, doordat ik aandacht schenk aan alle niveaus van ons bestaan: mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel. Bovendien is alles wat ik (door)leer ook getoetst aan mijn eigen ervaring en waarheidsvinding.

Je vindt de artikelen hiernaast. Ik zou zeggen: Enjoy! :-) Enne, laat je me weten wat het met/voor jou gedaan heeft? Altijd leuk om te horen!

 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English