ELEVATION - Individueel Mentorschap

ELEVATION is een mentorschap en transformatietraject ineen. Daarin komt alles samen: mijn kennis en kunde, talenten en decennialange werk- en levenservaring, maar ook de manier waarop ik het liefste werk met mijn klanten. Ik ben er dan ook helemaal voor jou in dit mentorschap! Zolang als jij  dat wil. Gedurende onze samenwerking heb je in principe onbeperkt toegang tot mijn expertise, energie en visie. Hieronder - bij Praktische info - lees je wat dat precies inhoudt.

 

In dit baanbrekende mentortraject neem ik jou mee op de reis van je leven! Stap jij met mij in de lift?

 

Met nieuwe kennis, de juiste sleutels plus een sprong in bewustzijn ga jij in staat zijn om die nieuwe realiteit voor jezelf te creëren waar je zo naar verlangt! Ik help jou daarbij. Als mentor, klankbord, sparringspartner, coach, gids, inspirator, trouwe supporter en waar nodig ook als psycholoog. 
Mede door mijn intuïtieve vermogens kan ik pijlsnel en haarscherp zien wat er speelt bij jou: het web, de wortel én de oplossingsrichting(en). Door mijn holistische aanpak ontwikkel jij je bovendien niet alleen sneller, maar ook op meerdere gebieden tegelijk. Het maakt daarbij niet uit waar je je nu precies bevindt op jouw reis.

Ik vorm als het ware de brug tussen het oude en het nieuwe, tussen hoofd en hart, tussen het aardse en het spirituele, tussen het mannelijke en het vrouwelijke principe, tussen ego en ziel. Mijn expertise - en levenswerk - is het ´masteren´ en balanceren van deze twee krachten, die ook in jou  werkzaam zijn. Als jouw mentor leer ik je hoe je deze (schijnbaar tegengestelde) krachten optimaal met elkaar verbindt, verenigt en in balans brengt. Hoe je voor jezelf steeds weer de juiste afstemming en uitlijning creëert. Zodat het ongehinderd kan gaan stromen in jouw leven! Zodat er synergie, voorspoed en overvloed ontstaat. Zodat jij wint aan authenticiteit, bezieling en innerlijke vrijheid. Zodat je meesterschap kan bereiken op diverse gebieden .... en zo jouw leven en welzijn naar een hoger plan kan tillen!

 

 

Nee, ik ga je niet leren toveren, zoals Harry Potter .... (hoewel?) :-) Maar er gaat gegarandeerd een nieuwe wereld voor je open, vol met allerlei magische mogelijkheden waar je nu (nog) geen beschikking over hebt!

Ben jij klaar voor meer magie, voor dat buiten-gewone leven wat op jou wacht??

-->  Boek dan nu een Discovery Call met mij - gratis en geheel vrijblijvend

 

Praktische info:

  • Onze belangrijkste contactmomenten zijn de 1-op-1 mentorsessies. Maar buiten deze sessies om ben ik óók bereikbaar voor jou - via de telefoon, Whatsapp en/of email. Ik werk namelijk volgens een all-in formule. Dat houdt in dat je mij gedurende de looptijd van onze samenwerking álles mag vragen en voorleggen wat op jouw persoonlijke situatie betrekking heeft. Ik sta naast je en kijk met je mee!
  • Je krijgt niet alleen ongelimiteerd toegang tot mij als mentor, maar ook tot mijn volledige gereedschapskist, vol met effectieve tools die zich ook echt bewezen hebben in de praktijk. En als kers op de taart zet ik (desgewenst) mijn extra zintuig voor je in
  • Het traject wordt gepersonaliseerd en helemaal op maat gemaakt voor jou, zodat het optimaal aansluit bij jouw eigen doelen, behoeften en interesses. Daarbij zal ik je ook altijd datgene aanreiken wat ik, als professional, zie dat nodig is
  • Jij kiest zélf de looptijd van het mentorschap. ELEVATION is steeds per maand verlengbaar. Zo heb jij maximale vrijheid en flexibiliteit - en zit je niet meteen vast aan een heel traject of programma! Hou ik zelf ook niet van ;-)
  • Besluit je 3 maanden mentorschap of meer ineens af te nemen? Dan krijg je óók automatisch toegang tot mijn Powerful Purpose-programma, waarin jij jouw eigen  purpose vindt (en nog zoveel meer)!
  • Jouw investering voor dit unieke en baanbrekende mentorschap is 500 euro per maand (excl. BTW). Betalen in 2 termijnen is mogelijk

 

Contact:

Sta jij te trappelen om een kwantum-sprong te gaan maken? Reserveer dan nu alvast jouw Discovery Call. Dan vertel ik je meer!

Ja, ik wil graag een Discovery Call * aanvragen

*gratis en geheel vrijblijvend

 

En natuurlijk kun je me bij vragen ook altijd even mailen: info@luminessenz.nl
 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English