Minicursus On Purpose

Weet jij waar je voor bestemd bent?

 

De zoektocht naar betekenis of zingeving is wat ons ten diepste motiveert als mens. Als jij graag een betekenisvol leven wil leiden, doe je er goed aan te ontrafelen wat jouw unieke gift is aan de wereld. In essentie leeft in ieder van ons namelijk een hoger doel, een purpose, een missie die we graag willen vervullen .... of we ons daar nu bewust van zijn of niet.

Wanneer je eenmaal ontdekt wat die van jou is valt alles opeens op zijn plaats, zoals nooit tevoren! Deze gratis minicursus ‘On Purpose’ is ontworpen om je een klein duwtje in de juiste richting te geven. De informatie in de cursus is voorzien van praktische oefeningen, om jou te helpen stukjes te vinden van je eigen prachtige purpose puzzel.

 

 

De inhoud is volledig in het Engels, aangezien dit voor de meeste mensen prima werkt. Is dit voor jou een probleem, laat het me dan even weten, dan kijk ik wat ik voor je kan doen!

De cursus is helemaal gratis en je ontvangt jouw eigen exemplaar wanneer je je inschrijft voor mijn Inspiratiemail. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen:
 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English