Minicursus On Purpose

Weet jij waar je voor bestemd bent?

 

De zoektocht naar betekenis of zingeving is wat ons ten diepste motiveert als mens. En wat ik heb gemerkt, zeker in deze tijd, is dat steeds meer mensen op zoek zijn naar betekenis. Ze verlangen naar meer, naar échte vervulling en het maken van een (positief) verschil - op wat voor manier dan ook.

Als jij ook graag een betekenisvol leven wil leiden, doe je er goed aan te ontrafelen wat jouw eigen unieke gift is aan de wereld. In essentie leeft in ieder van ons namelijk een hoger doel, een purpose, een missie die we graag willen vervullen .... of we ons daar nu bewust van zijn of niet. En wanneer je eenmaal ontdekt wat die van jou is valt alles opeens op zijn plaats, zoals nooit tevoren!

Een purpose-vol leven begint dus met het ontdekken van jouw eigen  purpose .... van datgene waarvoor jij in de wieg bent gelegd. Letterlijk :-) Wat ook helemaal past bij de tijd waarin we nu leven. Die daagt je namelijk uit om authentieke keuzes te maken, vanuit je hart en ziel. Om weer in contact te komen met je eigen innerlijke kompas.

Deze gratis minicursus ‘On Purpose’ is ontworpen om je een klein duwtje in de juiste richting te geven. De informatie in de cursus is voorzien van praktische oefeningen, om jou te helpen stukjes te vinden van je eigen prachtige purpose puzzel!

 

 

De inhoud is volledig in het Engels, aangezien dit voor de meeste mensen prima werkt. Is dit voor jou een probleem, laat het me dan even weten, dan kijken we wat we daaraan kunnen doen ....

De cursus is helemaal gratis en je ontvangt jouw eigen exemplaar wanneer je je inschrijft voor mijn Inspiratiemail. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen:
 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English