Minicursus On Purpose

Weet jij waar je voor bestemd bent?

 

Datgene doen wat je vervult en wat ook nog eens perfect bij jou past, omdat je er (letterlijk) voor gemaakt en in de wieg gelegd bent! Dat zouden we allemaal wel willen, toch? Het is niet alleen volkomen logisch om te willen ontrafelen wat jouw eigen unieke gift is aan de wereld, het vormt ook een integraal en onmisbaar onderdeel van authentiek, bezield en voluit leven.

In essentie hebben we allemaal zo´n purpose, een hoger doel, een missie die we graag willen vervullen .... of we ons daar nu bewust van zijn of niet. En wanneer je jouw eigen purpose eenmaal ontdekt valt alles opeens op zijn plaats, zoals nooit tevoren!

Deze gratis minicursus is ontworpen om je een duwtje in de juiste richting te geven. De informatie in de cursus is voorzien van praktische oefeningen, om jou te helpen stukjes te vinden van je eigen prachtige purpose puzzel.

 

 

De cursus is helemaal gratis en je ontvangt jouw eigen exemplaar wanneer je je inschrijft voor mijn Inspiratiemail.  Dat kan door onderstaand formulier in te vullen:
 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English